Spor Sağlık

Nice, Saint Etienne’i 8-0 Mağlup Etti

Nice, Saint Etienne’i 8-0 mağlup ederek sahadan tarihi bir galibiyetle ayrıldı. Bu heyecan verici karşılaşmada Nice’in etkileyici performansı ve golleri, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Nice, Saint Etienne’i Farklı Geçti

Fransa Ligue 1’de Nice, kendi sahasında Saint Etienne’i konuk etti. Ev sahibi ekip, rakibine acımayarak maçı 8-0 gibi tarihi bir skorla kazandı. Bu etkileyici galibiyetin golleri, 4. dakikada Batubinsika’nın kendi kalesine attığı golle başladı. Ardından 7. dakikada Tanguy Ndombele, 24. dakikada Cho, 26. ve 39. dakikalarda Youssoufa Moukoko, 36. dakikada Guessand, 76. dakikada Diop ve 86. dakikada penaltıdan Rosairo’nun golleriyle Nice, muazzam bir performans sergiledi.

Bu sonuçla birlikte Nice, puanını 7’ye çıkararak 6. sıraya yükseldi. Öte yandan, Saint Etienne ise 3 puanla 16. sırada yer aldı ve bu sonuç, takım için oldukça hayal kırıklığı yarattı.

NDOMBELE’DEN YENİ BİR GOL PERFORMANSI

Galatasaray’dan Nice’e transfer olan Tanguy Ndombele, takımıyla olan kariyerine etkileyici bir başlangıç yapmaya devam ediyor. Saint Etienne karşısında gösterdiği etkili oyunla dikkatleri üzerine çeken Ndombele, bu maçta 1 gol atmayı başardı. Performansı, takımı için büyük bir katkı sağlarken, taraftarlar tarafından da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend olan

Exit mobile version