Connect with us

Spor Sağlık

Basketbol Hakemi Adem Çatalkaş Hayatını Kaybetti

Türk basketbolunun önemli isimlerinden biri olan hakem Adem Çatalkaş, hayatını kaybetti. Spor camiası büyük bir kayıp yaşarken, onun unutulmaz anıları ve katkıları daima hatırlanacak. Baş sağlığı dilekleriyle.

Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı olarak Bursa’da basketbol masa hakemi olarak görev yapan Adem Çatalkaş, 13 Eylül tarihinde kalbindeki rahatsızlık nedeniyle Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede yapılan muayeneler sonucunda, kalp kapakçığı ameliyatı olması gerektiği belirlendi.

Ameliyatın ardından hastanede tedavi süreci devam eden Çatalkaş, ne yazık ki gelişen komplikasyonlar sebebiyle yoğun bakım ünitesine alındı. Genç hakem, 14 günlük zorlu bir yaşam mücadelesinin ardından bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Bekar olduğu öğrenilen Adem Çatalkaş, 14 yıldır hakemlik yaparak basketbol sporuna önemli katkılarda bulunmuştu. Spor camiasında sevilen bir isim olan Çatalkaş, hayattayken birçok genç sporcunun gelişimine destek olmuştur.

Cenaze namazı, Erikli Bilal Habeşi Cami’nde kılınacak ve ardından toprağa verilecektir. Spor dünyası, bu kaybın derin üzüntüsünü yaşarken, Adem Çatalkaş’ın anısı daima yaşatılacaktır.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir