Connect with us

Spor Sağlık

Beşiktaş – Eyüpspor Maçı Bilgileri

Beşiktaş – Eyüpspor maçı hakkında tüm bilgilere ulaşın. Maç tarihi, saati, stadyum bilgileri ve takım kadrolarıyla ilgili detayları keşfedin. Futbolseverler için heyecan dolu bir karşılaşmanın öncesinde merak ettikleriniz burada!

Beşiktaş – Eyüpspor Maçı Hakkında Bilgiler

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında yarın ikas Eyüpspor’u konuk edecek. Karşılaşma, Tüpraş Stadı‘nda gerçekleşecek ve saat 20.00‘de başlayacak. Müsabakayı deneyimli hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Ligdeki performansına bakıldığında, Beşiktaş; oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplamda 10 puan toplayarak 3. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlı ekip, bu hafta şampiyonluk yarışındaki önemli rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe‘nin karşılaşacağı bir dönemde, hanesine 3 puan ekleyerek avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Öte yandan, Süper Lig’in yeni ekiplerinden ikas Eyüpspor; oynadığı 5 mücadelede 2 galibiyet alırken, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Eflatun-sarılı takım, ligde 9 puan toplayarak 5. basamakta kendine yer buldu.

Geçen sezon Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş ile Eyüpspor arasında oynanan maçta, siyah-beyazlılar rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmişti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir