Connect with us

Spor Sağlık

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’a Karşı 4-0’lık Yenilgisi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’a karşı tarihi bir mağlubiyet aldı. 4-0’lık yenilgi, takımın turnuvadaki geleceğini tehlikeye sokarken, taraftarlar için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Maçın ayrıntılarını keşfedin.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Kabus Gibi Başlangıcı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Kabus Gibi Başlangıcı

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, bu sezon Kupa 2’ye oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Yeni formatta ilk kez düzenlenen bu prestijli organizasyondaki ilk maçında, Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax ile karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, sahadan 4-0’lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı.

Johan Cruyff Arena’da gerçekleşen mücadelede, beklenen futbol performansının çok uzağında kalan Beşiktaş, taraftarlarını hayal kırıklığına uğratarak farklı bir mağlubiyet aldı. Ev sahibi ekip Ajax, maç boyunca üstün bir oyun sergileyerek 4 gol buldu. Bu gollerin sırasıyla:

  • 31. dakikada: Kian Fitz-Jim
  • 51. dakikada: Mika Marcel Godts
  • 55. dakikada: Kenneth Taylor
  • 73. dakikada: Mika Marcel Godts (tekrar)

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon resmi maçlardaki ilk yenilgisini almış oldu. Bu kötü sonuç, takımın moralini olumsuz etkiledi. Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’nin bir sonraki hafta mücadelesinde, 3 Ekim Perşembe günü sahasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u ağırlayacak. Öte yandan Ajax, Çekya temsilcisi Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir