Connect with us

Spor Sağlık

Çalımbay: Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımın performansı, oyun taktiği ve gelecek hedefleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Detaylar ve analizler için yazımızı okuyun!

Basın Toplantısı

Çalımbay, Mersin Stadı’nda gerçekleştirilen maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın kendileri açısından oldukça olumsuz geçtiğini ifade etti.

“İkinci yarıda tüm riskleri aldık, fakat son pasları istediğimiz gibi atmayı başaramadık. İkinci yarıya baktığımızda, Bodrumspor’u kendi sahasından çıkarmakta zorluk çekmedik ama ne yazık ki gol atmayı başaramadık. Yapacak bir şey yok; çünkü biz daha yeni bir süreçten geçiyoruz. Önümüzde büyük bir ara var. Hem milli maç arası hem de bay haftası bizi bekliyor. Bu zamanı iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Daha fazla çalışarak, çok daha iyi bir duruma kesinlikle geleceğiz. Buraya bunun için geldik zaten. Transfer konusuna gelirsek, mevcut durumda yeni bir transfer yapma şansımız bulunmuyor. Bu nedenle elimizdeki kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanacağız.”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir