Connect with us

Spor Sağlık

TFF’deki Bankamatik Memurları İfşa Edildi

TFF’deki bankamatik memurlarının ifşası, spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu durumun arka planı ve detaylarıyla ilgili tüm bilgilere ulaşmak için hemen tıklayın!

Ünlü spor yazarı Cemal Ersen, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) sadece maaş almak için çalışan “bankamatik memurları” olduğunu iddia etti. Ersen, “TFF’nin bankamatikcileri” başlıklı yazısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“İbrahim Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı seçildikten sonra Hakem Akademisi’ni kapatmış, bazı idari personeli açığa almış ve eleştirilen yeni atamalar yapmıştı. Bu durum beni düşündürdü; Hakem Akademisi’nin kapatılmasıyla birlikte, çoğu personelin TFF’nin yolunu unuttuğu gözlemleniyor. Geçmiş yönetim tarafından yüksek maaşlar ve ağır tazminatlarla işe alınan bu kişiler, ne yazık ki ne görevden alınabiliyor ne de yeni bir görev verilebiliyor. Şu anda unvanları sadece bankamatik memurluğu olarak kalmış durumda. TFF’nin yeni istihdam ettiği ‘danışmanlar veya direktörler’ için de maaş skalasının 150 bin TL’ye kadar ulaştığı ve bağlayıcı kontratlar yapıldığı konuşulmakta. Ben bu duruma şaşırmadım, ya siz? Boşuna dememişler; ‘Gelen gideni aratır’ diye!”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir