Connect with us

Genel

İstanbul Barosu’ndan Avukat Esennur Ezgi’nin Hukuki Mücadelesi

İstanbul Barosu’ndan Avukat Esennur Ezgi, hukukun üstünlüğünü savunarak adalet mücadelesi veriyor. Müvekkillerinin haklarını korumak için gösterdiği özverili çalışmalarla dikkat çekiyor. Detaylar için makalemizi okuyun.

İstanbul Barosu’ndan Avukatın Hukuki Mücadelesi

İstanbul Barosu’na üye olan avukat Esennur Ezgi, uzun yıllar boyunca eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in hukuki süreçlerine katkıda bulundu. Ancak, Gökçek’in avukatlık ücretlerini talep etmesine rağmen, bu ücretler uzun bir süre boyunca ödenmedi. Bu durum, taraflar arasında gerginliğe yol açtı ve sonuç olarak konu yargıya taşındı.

Mahkeme Kararları ve İhtiyati Haciz

Yaklaşık 7 yıl süren yargı sürecinin ardından, İstanbul 12. Asliye Hukuk Mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkeme, Av. Ezgi’nin avukatlık alacakları için yaptığı ihtiyati haciz talebini kabul etti. Karar doğrultusunda, faiziyle birlikte toplamda 2.5 milyon TL’yi bulan avukatlık alacakları için ihtiyati haciz uygulamasına onay verildi.

Melih Gökçek’e yönelik ihtiyati haciz kararı, geçen gün itibarıyla alınmış oldu.

Kredi Kartlarına Bloke Uygulaması

Kredi Kartlarına Bloke Uygulaması

Dün alınan bu kararın infazı için İstanbul İcra Müdürlüğü devreye girdi. İhtiyati haciz kararı çerçevesinde, 55 ayrı bankaya resmi yazı gönderildi. İstanbul 34. İcra Dairesi, Melih Gökçek’in iki farklı bankada bulunan kredi kartlarına da blokaj koydu. Bu gelişme sonucunda, Gökçek bu kredi kartlarını alışveriş yapmak amacıyla kullanamayacak.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir