Connect with us

Genel

Mardin Derik’te Sulama Kanalına Düşen Otomobilde 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Mardin Derik’te meydana gelen trajik bir olayda, sulama kanalına düşen otomobilde 3 kişi hayatını kaybetti. Olayın detayları ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi edinin.

Mardin Derik’te Feci Kaza

Mardin’in Derik ilçesinde, henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 47 AAS 210 plakalı otomobil, Kovanlı mevkisinde kontrolden çıkarak sulama kanalına düştü. Olay, yerel saatle sabah saatlerinde meydana geldi. Kazanın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi.

Yapılan ilk incelemelere göre, otomobilde bulunan Harun E. ile isimleri henüz öğrenilemeyen iki kişi, kaza sonucu yaşamını yitirdi. Ekipler, otomobilden çıkarılan üç kişinin cesedini Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna ulaştırdı. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda, aracın sulama kanalından çıkarılması için vinç yardımı alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, olayın sebebi ve sürücünün kimliği hakkında detaylı araştırmalar devam ediyor. Kazanın, sürücü hatasından mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığı henüz netlik kazanmadı.