Connect with us

Spor Sağlık

Trent Alexander-Arnold, Nantes’i Satın Almak İstiyor

Trent Alexander-Arnold, Nantes’i satın almak istiyor! Bu transfer hamlesinin arkasındaki nedenler ve potansiyel etkileri hakkında detaylı bilgiler için yazımıza göz atın. Futbol dünyasındaki son gelişmeleri kaçırmayın!

Fransız Basınından Çarpıcı İddia: Alexander-Arnold Kulüp Başkanı Olmak İstiyor

Fransız basınında yer alan dikkat çekici bir habere göre, Liverpool’un yıldız futbolcusu Trent Alexander-Arnold, kulüp başkanı olma hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. L’Equipe gazetesinin haberine göre, İngiliz savunmacı, babası tarafından yönetilen bir yatırım fonu aracılığıyla Fransız kulübü Nantes’i satın almak için ilk adımları atmış durumda.

Yaklaşık 100 milyon Euro değerinde bir teklif ile Nantes Kulübü’ne başvurduğu iddia edilen Alexander-Arnold’un bu satın alma konusundaki kararlılığı dikkat çekiyor. Nantes Kulübü’nün sahibi Waldemar Kita ile temaslarını sürdüren genç futbolcu, olumlu bir yanıt alması halinde masaya oturarak anlaşma sağlamayı hedefliyor.

Nantes kadrosunda Galatasaray’ın eski yıldızı Mostafa Mohamed ile birlikte Tino Kadawere ve Moses Simon gibi önemli futbolcular da bulunuyor. Fransa’nın bu köklü kulübünün toplam piyasa değeri ise 94.10 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Mbappé’nin İzinden Gidiyor

Trent Alexander-Arnold’un bu cesur hamlesi, Kylian Mbappé’nin Real Madrid’e transfer olduktan sonra Fransa’nın 2. Lig takımlarından Caen‘in çoğunluk hissesini satın almasını akıllara getiriyor. Liverpool altyapısından yetişen ve yıllardır istikrarlı bir performans sergileyen Alexander-Arnold’un piyasa değeri 70 milyon Euro olarak gösteriliyor. 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi ise bir yıl daha devam ediyor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir