Connect with us

Genel

Narin Cinayetinde İfadelerdeki Değişiklikler ve Çelişkiler

Narin cinayetinde ifadelerdeki değişiklikler ve çelişkiler, davanın seyrini nasıl etkiledi? Bu içerikte, tanık ifadelerindeki tutarsızlıklar ve bunların adalet sistemi üzerindeki yansımalarını derinlemesine inceleyin.

Narin Cinayeti ve İfadelerdeki Değişiklikler

Gazeteci İsmail Saymaz, Narin‘in cansız bedeninin dereye gömülmesiyle ilgili olarak Nevzat Bahtiyar‘ın ifadelerinde meydana gelen çelişkilere dikkat çekti. Sözcü gazetesinin haberine göre, itirafçı Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak adliyeye getirildi ve cinayetle ilgili her şeyi açıklamaya hazır olduğunu belirtti.

Bahtiyar, amca Salim‘in, Narin’in annesiyle olan ilişkisini gören küçük kızı öldürdüğünü iddia etti. İddialara göre, Salim, cesedi yok etmesi için Bahtiyar’a talimat verdi. İsmail Saymaz, Bahtiyar’ın Narin soruşturmasını kendi ifadeleriyle yönlendirdiğini vurguladı.

Saymaz, konuya dair şunları söyledi: “Narin’i dereye gömen Nevzat Bahtiyar, üçüncü kez ifade değiştirdi. Çıkan haberler ve yaşanan gelişmelere göre ifadesini güncelliyor. Nevzat Bahtiyar, jandarma ifadesinde, ‘Salim ile Narin’in annesi arasında ilişki olduğunu duymadım’ demişti. Savcılıkta ise ‘Ben görmedim ama köyde konuşuluyor’ şeklinde ifade değiştirdi. Şimdi ise ‘Evde gözümle gördüm’ diyor. Bir cinayet şüphelisi, yalanlarla soruşturmayı yönlendiriyor.”