Connect with us

Haber

Adliyede Patlayıcı Çanta Patladı

Adliyede meydana gelen patlayıcı çanta patlaması, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı. Olayın detayları ve yetkililerden gelen açıklamalarla birlikte, halkın endişeleri ve güvenliği nasıl etkileniyor? Tüm gelişmeleri buradan takip edin.

CNN’nin haberine göre, ‘yasa dışı ateşli silah taşımak’ suçlamasıyla yargılanan 20 yaşındaki Nathaniel McGuire, mahkeme binasının girişindeki kontrol noktasına bir çanta fırlattı. Fırlatılan çantanın içinde patlayıcı olduğu anlaşıldı ve çanta patladı. Olay anında adliyenin koridorunda bulunan 6 kişi yaralanırken, güvenlik ekiplerinin çelik yelek giymiş olan McGuire’nin yara almadığı bildirildi.

ÇANTANIN İÇERİĞİ HAKKINDA HENÜZ BİR BİLGİ YOK

Yetkililer, patlamanın hemen ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin Nathaniel McGuire’ı yakaladığını duyurdu. McGuire, ‘cinayete teşebbüs’ ve ‘patlayıcı madde bulundurmak ve kullanmak’ suçlarıyla karşı karşıya kaldı. Olayın ardından çantanın içeriği hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Docks, “Şu anda bildiğimiz şey, bu olayın uluslararası terörizmle bağlantılı olmadığı ve şüphelinin terörist gruplarla bilinen herhangi bir ilişkisinin bulunmadığıdır,” şeklinde açıklama yaptı.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir