Connect with us

Kültür Sanat Eğlence

Atiye’nin İkinci Kızının Cinsiyeti Açıklandı

Atiye’nin ikinci kızının cinsiyeti sonunda açıklandı! Bu heyecan verici gelişme ile Atiye’nin ailesi hakkında daha fazla bilgi edinin ve bu özel anı kaçırmayın. Detaylar için yazımıza göz atın!

Atiye’nin Mutlu Ailesi ve Yeni Bebeği

Atiye'nin Mutlu Ailesi ve Yeni Bebeği

Ünlü Türk şarkıcı Atiye, 6 yıl önce başarılı prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya’da hayatını birleştirmişti. O zamandan beri mutlu bir evlilik sürdüren çift, 2019 yılında Ferah Feza adını verdikleri kızlarını kucaklarına almış ve ailelerini büyütmüşlerdi. 2023 yılında ise ikinci çocukları Neva dünyaya gelerek ailelerine yeni bir neşe katmıştı.

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Atiye, hayranlarını sevindiren müjdeli bir haberle geri döndü. Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı

Doğum için gün sayan ünlü şarkıcı, sahne aldığı bir etkinlikte merakla beklenen bebeğinin cinsiyetini duyurdu. Gazete Magazin’in haberine göre; 3. kez anne olmaya hazırlanan Atiye, bu defa da yine bir kız annesi olacağını müjdeledi. Hayranları, bu güzel haberi büyük bir sevinçle karşıladı ve Atiye’ye destek mesajları gönderdi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir