Connect with us

Kültür Sanat Eğlence

MASTERCHEF’TE 5. VE 6. ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU! 27 Eylül dün akşam MasterChef’te dokunulmazlık yarışını hangi takım kazandı?

MasterChef 27 Eylül Cuma akşamı dokunulmazlık yarışının ardından dokunulmazlığı kazanan takım beli olurken dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları arasından haftanın 5. ve 6. eleme adayları belli oldu. Peki, dün akşam MasterChef’te dokunulmazlık yarışını hangi takım kazandı? Haftanın ilk 6 eleme adayı hangi yarışmacılar oldu? Merak edenler için ayrıntıları haberimizde derledik. İşte MasterChef 5. ve 6. eleme adayları…

MasterChef 27 Eylül Cuma günü ekrana gelen son bölümü kaçıranlar dün akşam ekrana gelen bölümde haftanın eleme adaylarını ve hangi takımın dokunulmazlığı kazandığını merak ediyor. Araştıranlar için dün akşam ekrana gelen son bölümde yaşananları haberimizde derledik. İşte MasterChef 27 Eylül son bölümde belli olan haftanın 5. ve 6. eleme adayları…

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIK YARIŞI

MasterChef’te haftanın 3. dokunulmazlık yarışı için şefler iki takımdan “Humus, Ispanak Boranisi, Kapuska, Haçapuri, Patatesli Hıngal, Trileçe ve Supangle” yapmalarını istedi. 7 yemeğin 5’inde başarılı olan Kırmızı takım haftanın 3. ve son dokunulmazlık mücadelesinde öne geçti. Böylelikle geçtiğimiz akşamki bölümde Kırmızı Takım yarışmacıları balkona geçip Mavi Takım’ın bireysel dokunulmazlık yarışını izledi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Advertisement

Mavi Takım yarışmacıları eleme potasına girmemek için bireysel dokunulmazlıkta birbiriyle rekabete girdi. Yarışmacıların bireysel performanslarını ortaya koymasının ardından Hakan Alper ve Ezgi’yi şefler öne çıkarıldı. Oy çokluğuyla Alper dokunulmazlığı kazandı.

5. VE 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı kazanan Alper’in seçimiyle Hakan haftanın 5. eleme adayı, Mavi Takım yarışmacılarının oylarıyla ise Akın haftanın 6.e eleme adayı oldu.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir