Connect with us

Ekonomi İş Dünyası

Bir ilde daha kent lokantası açıldı! 4 çeşit yemek 80 TL

Dar gelirli vatandaşlara yönelik İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlatılan Kent Lokantalarına bir yenisi daha eklendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, enflasyonun getirdiği yıkım altında ezilen vatandaşlara destek olmak amacıyla kentteki ilk …

Dar gelirli vatandaşlara yönelik İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlatılan Kent Lokantalarına bir yenisi daha eklendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, enflasyonun getirdiği yıkım altında ezilen vatandaşlara destek olmak amacıyla kentteki ilk kent lokantasını faaliyete açtı. Ayrıca açılışı gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ikinci kent lokantasının müjdesini de verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, ilçe belediye başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş

İLK YEMEK DAĞITIMI BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN

Çok kısa süre içerisinde üniversite bölgesinde ikinci Kent Lokantasını hizmete açacaklarını duyuran Başkan Çavuşoğlu, “Buradan size söz veriyorum. Hem kreşimiz hem de kent lokantamızın sayısı en kısa sürede iki elin parmaklarını geçecek hale getireceğiz. Ciddi rakamlarla hizmet veren kent lokantası ve kreşlerde buluşmak dileğiyle. Bugün açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Denizli’nin ilk Kent Lokantasının açılış kurdelesi kesildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda önlük giyip ilk yemek dağıtımını yapan Başkan Çavuşoğlu mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayrandan oluşan günün menüsünü ikram etti. Verilen hizmetten memnun olan vatandaşlar Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir